Windows 7 Help with call of duty online play

Discussion in 'Windows Games' started by Stefan Av, Mar 10, 2010.

  1. Stefan Av

    Stefan Av New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    I cant Play call of duty 2 , 4 in multiplayer mode....Why?

    the cumputer say .... the .exe file stop working

    is the win 7 home pre ho does not work or is it some setting i have to do ?


    Post title edited to allow for better response.. Please do not just type 'Help'..
    Thankyou
     
    #1 Stefan Av, Mar 10, 2010
    Last edited by a moderator: Mar 10, 2010
  2. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,819
    Likes Received:
    1,565
    Hi Stefan,
    did you patch the games?
     
  3. Stefan Av

    Stefan Av New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    i downloaded the patch to the games but it does not work
     
  4. Stefan Av

    Stefan Av New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    sorry Hi Admin lol
     
  5. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,819
    Likes Received:
    1,565
    Hi,
    What about your Firewall? Have you checked your firewall is actually letting the game through and online?
     
  6. BigFeet

    BigFeet Senior Member

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    268
    Likes Received:
    9
    Try plugging something in the microphone jack. It worked for my friend. It's a known issue with certain hardware configurations.
     
    kemical and (deleted member) like this.
  7. Stefan Av

    Stefan Av New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    i have checked my firewall , i closed my firewall overall .... and my computer say iw3mp.exe stopped and does not runing
     
  8. Stefan Av

    Stefan Av New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Myyy gooooood i plugged my headphoees in my microphone jack , and it realy worked . lol i dont belive it ..... bad joke ho got truth...yeaaaa doing the wave for windows lol .....thanks all for all youe help . i will recomend this site .... it realy helped my ... thanks again m8s
     
  9. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,819
    Likes Received:
    1,565
    Wow.. Great tip!

    Remember to turn your firewall back on Stefan.
     
  10. Stefan Av

    Stefan Av New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    allways have firewall on
     

Share This Page

Loading...