vista problem

Discussion in 'Windows Vista Help and Support' started by scott1478, Aug 5, 2007.

  1. scott1478

    scott1478 New Member

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi there guys, I have just installed a copy of windows vista ultimate on my pc went though the installation process fine took about an hour or so. On the last stage of the install before it boots to the desktop I get a black screen and it hangs there for about 10-15mins then goes to the preparing your desktop screen and stops there for further 5-10mins. eventually the desktop comes up with the welcome screen hangs there for 5mins and then it seems to run ok but then randomly it will freeze up for about 5mins. (this can be doing anything IE,control panel,device manager etc.) and it keeps on randomly doing this. It also takes about 20-30mins to shut down this also goes to a black screen.

    I have done 3 clean installs but it still dose it I thought it might be the graphics card so installed vista without it still the same. I have managed to install the vista drivers and they all seems fine in device manager.

    If anyone can help on this I would much appreciate it this is doing my head in.

    ITS VISTA ULTIMATE BUILD 6000

    PC Spec

    Intel P4 520 2.Ghz,
    1024 MB RAM
    MSI RC410M (ms-7173) mobo
    Sapphire Radeon HD2400 PRO (256mb) GPU
    170GB IDE Primary (vista ultimate) HDD
    40GB IDE SLAVE (xp pro) HDD
    PHILIPS DVDR 1660P1 1.6P OPTICAL DRIVE
    PHILIPS 170C MONITOR
     

Share This Page

Loading...