Access Logon Changer 0.1

Discussion in 'Windows 7 Software' started by Zaid, Aug 12, 2013.

  1. Zaid

    Zaid Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    hi

    I'm New here



    I'm a programmer and I like to joining you.

    I've created a simple program

    The program changes the image of the logon screen for Windows
    As well as You can restore the the original image


    pic!!


    [​IMG]


    [​IMG]



    Download




    Please download the program and test it and feedback


    Thank you and I hope you like the program
     
  2. Mike

    Mike Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter

    Joined:
    Jul 22, 2005
    Messages:
    8,488
    Likes Received:
    783
    @Josephur and I checked this software in a virtual machine. It seems to work its intended purpose. Can you submit this into Resource Manager under User Submissions with appropriate details? Thank you.
     
  3. Josephur

    Josephur Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    125
    I do have some constructive criticism for you as well. The installer has many generic's still in it such as installing to C:\Program Files\Your Company Name, the shortcut on the Start Menu that's created still has the .exe extension, and I'm not sure the program checks before it installs so that it only installs on the target platform (if its for Win7 it should only install on Win7, etc).

    Other than that I wish you luck, as a fellow programmer I'm excited to see someone sharing some of their work :)
     
  4. Zaid

    Zaid Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0

    thanx ....
    and i will submit this into Resource Manager as soon as i can
     
  5. Zaid

    Zaid Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Thank you for your feedback .... yea i got some problems when i was coding i had to make it install as .exe because i could not Run the program as admin ( i do not why ?? ) ...

    your feedback really helped me and i will fix all the problems ..


    thanx
     

Share This Page

Loading...