Can't paste into this forum?

Discussion in 'Feedback Forum' started by MikeHawthorne, Apr 26, 2013.

  1. MikeHawthorne

    MikeHawthorne Essential Member
    Microsoft Community Contributor

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    6,045
    Likes Received:
    300
    Hi

    For the last few days I've noticed that I can't paste into this forum.

    If I need to copy something here, I have to copy and paste it into Microsoft Word, then drag it from Word to the message window.

    I've tried using both Ctrl, C, V and the right click Copy, Paste options.

    I don't think I'm seeing this anyplace else, i.e. I don't have any problem copying and pasting into Word from the web.

    Anyone have any ideas?

    Mike
     
  2. bassfisher6522

    bassfisher6522 Essential Member

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    4,878
    Likes Received:
    317
    I just tried it and it works for me...try refreshing the page by ctrl F5 or if that doesn't work try logging off and back on.
     
  3. davehc

    davehc Microsoft MVP
    Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    5,116
    Likes Received:
    301
    I just tried it and it works for me...try refreshing the page by ctrl F5 or if that doesn't work try logging off and back on.
    Copied the above from bass fisher's post, and the one below from another forum.

    Installation, Setup and Upgrades
    Help with installing or upgrading Windows 8
     
  4. MikeHawthorne

    MikeHawthorne Essential Member
    Microsoft Community Contributor

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    6,045
    Likes Received:
    300
    I just tried it and it works for me...try refreshing the page by ctrl F5 or if that doesn't work try logging off and back on.
    Copied the above from bass fisher's post, and the one below from another forum.

    Hi

    I just copied the above by dragging it from the post above, but when I try and copy and paste it nothing happens.
    Either using Ctrl C or the right click menu.

    I can however, copy and paste it into Word.

    I couldn't paste this text into the Windows 7 forum either, but I could paste the same text into the Poser and PCMech forum as well as in Word.

    Weird!

    Mike
     
    #4 MikeHawthorne, Apr 26, 2013
    Last edited by a moderator: Apr 26, 2013
  5. Adamsappleone

    Adamsappleone U.S.Navy D.A.V.

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,662
    Likes Received:
    122
    "I just copied the above by dragging it from the post above, but when I try and copy and paste it nothing happens.
    Either using Ctrl C or the right click menu."

    Copy/Paste works for me too, Mike.
     
  6. davehc

    davehc Microsoft MVP
    Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    5,116
    Likes Received:
    301
    Maybe you could try changing the skin, and see if it makes a difference? I doubt it, but Mike can maybe advise on that.
     
  7. MikeHawthorne

    MikeHawthorne Essential Member
    Microsoft Community Contributor

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    6,045
    Likes Received:
    300
    Hi

    I figured it out, (I think for the second time, I think I went through this before) it all has to do with how the Editor Mode is set in the upper left corner of the compose window.

    I think it has to be in the Source mode.

    It's working now.

    It's working now.

    It's working now.

    Mike
     

Share This Page

Loading...