Forum problem (or me!)

Discussion in 'Feedback Forum' started by RAK, Jun 3, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RAK

    RAK Extraordinary Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    2,502
    Likes Received:
    126
    When I opened this morning, I found the top advert was obscuring the drop downs?



    View attachment 6497
     
  2. Agent Data

    Agent Data Banned

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    918
    Likes Received:
    42
    no such problem here - drop menus open in front of the banner ad
     

    Attached Files:

    #2 Agent Data, Jun 3, 2010
    Last edited: Jun 3, 2010
  3. cgrim29588

    cgrim29588 New Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    224
    Likes Received:
    4
    I didn't have that problem, so that is weird.
     
  4. RAK

    RAK Extraordinary Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    2,502
    Likes Received:
    126
    Not so weird. I have discovered it is because, for personal reasons, I have IE running in compatibility mode.:eek:
    The thread is solved as far as I am concerned.
     
    #4 RAK, Jun 3, 2010
    Last edited: Jun 3, 2010
  5. Mitchell_A

    Mitchell_A Excellent Member

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    5,068
    Likes Received:
    240
    I had noticed the same problem. It also appears the forums have been removed from the compatibility view list - as I no longer have the button. Guess the site is all up-to-date on web standards.

    Sorry for posting in your closed thread, just had to give it my two cents ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...