Installing the New Windows 7

Discussion in 'Windows 7 Installation' started by ibanezfreak, Jun 29, 2009.

  1. ibanezfreak

    ibanezfreak New Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I am using a secondary account to get the windows 7 into a disc...but, i don't know the password of the admin acc and so i'm kinda stuck...

    I am thinking of getting it downloaded on another com and installing it into the one with the admin pw...But, when i install the windows 7 program, will i have to type in the Admin pw anywhere? Or will the program just scrape all the old stuff and just restart everything from new?
     
  2. Radenight

    Radenight New Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    4,525
    Likes Received:
    108
    Hello and Welcome to Windows7forums.. ;)

    Are you looking to do a clean install (as in wipe your HDD clean and start fresh) or an Upgrade (as in just install Windows 7 over top of your current OS, keeping your settings intact)..?
     
  3. ibanezfreak

    ibanezfreak New Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    i'm currently using the windows 7 RC...If i download the newer one from the web, won't i be completely deleting all the info in the RC i have now?

    I'm pretty sure i'm not going upgrade but instead completely re-do the whole com. So with that, will i need the Admin pw?

    Thanks
     
  4. Radenight

    Radenight New Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    4,525
    Likes Received:
    108
    If your doing a clean install than no you won't need the old Admin password as it will be erased once you format.. ;) I'd strongly suggest doing a backup of all your personal files prior to the clean install though.. just in case.. ;)
     
  5. ibanezfreak

    ibanezfreak New Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
  6. ibanezfreak

    ibanezfreak New Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    yes it does, thanks guys =D
     

Share This Page

Loading...