Internet Conection Share 7 to 7 (ICS) PLZ PLZ HELP...!!!

#1
hi..!
i have internet connection on my pc (working) i hav 2 Ethernet adapters on my pc.
one for internet. other one for laptop. both connected using cross cable. file shearing working,
remote desktop also working, but internet not working on laptop.. these are settings :


setings on my pc (host)



Windows IP Configuration


PPP adapter Broadband Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 123.231.103.253
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.255
Default Gateway . . . . . . . . . : 0.0.0.0

Ethernet adapter Internet:

Connection-specific DNS Suffix . :
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2002:7be7:67fd:c:651d:25ec:cde4:
Site-local IPv6 Address . . . . . : fec0::c:651d:25ec:cde4:3455%2
Temporary IPv6 Address. . . . . . : 2002:7be7:67fd:c:9f4:a9f0:c819:4
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::651d:25ec:cde4:3455%12
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . :

Ethernet adapter Laptop:

Connection-specific DNS Suffix . :
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::acc7:b89a:b20c:4d40%11
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.100.1
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 0.0.0.0

Tunnel adapter isatap.{127AFDB0-611E-437C-AAF7-39A43B1ABF05}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter isatap.{FF082230-0AE7-4B3B-B1BE-8DAB165C6482}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter 6TO4 Adapter:

Connection-specific DNS Suffix . :
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2002:7be7:67fd::7be7:67fd
Default Gateway . . . . . . . . . : 2002:c058:6301::c058:6301

Tunnel adapter isatap.{DF4BDE59-386E-4B8F-841F-478AF3B928AA}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :



settings on laptop (not working internet)


Windows IP Configuration


Wireless LAN adapter Wireless Network Connection 2:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::8823:8dc4:5cea:6c26%11
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.100.2
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.100.1

Ethernet adapter VirtualBox Host-Only Network:

Connection-specific DNS Suffix . :
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::7c09:26a0:1949:553f%21
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.56.1
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . :

Tunnel adapter isatap.{13069EEE-17F0-4979-A975-29F719DAA0AA}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter isatap.{0CECF684-0746-4E85-85FE-EE989A292581}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter 6TO4 Adapter:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter isatap.{1A332219-3FBA-48B3-A548-3D1635BBC0BA}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter Reusable ISATAP Interface {DC0CE1DF-B438-4706-BAC7-14D4B1416276}:


Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter isatap.{31590080-F8F0-4E1D-BDAD-0EF2D097C0EB}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :


please help me...
 


#2
hi..!
i have internet connection on my pc (working) i hav 2 Ethernet adapters on my pc.
one for internet. other one for laptop. both connected using cross cable. file shearing working,
remote desktop also working, but internet not working on laptop.. these are settings :

PC settings :

Connection-specific DNS Suffix . :
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::acc7:b89a:b20c:4d40%11
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.100.1
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.100.1


laptop :

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::8823:8dc4:5cea:6c26%11
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.100.2
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.100.1


please help me...
 


#3
help plzz er
 


This website is not affiliated, owned, or endorsed by Microsoft Corporation. It is a member of the Microsoft Partner Program.