Internet explorer flash problem

citrix

Extraordinary Member
#1
I found out lots of websites with flash video would not play correctly in internet explorer. This problem on local users and Microsoft users accounts, but internet explorer in Administrator account does not have this issue.

I have tested flash player is installed correctly, shocked wave is enabled. The same page would load up in other browsers.

see attached screenshot.

How to fix this ?
 


Attachments

Andrea Borman

Honorable Member
#2
Flash player is built into IE10 on Windows 8 so it should work. I myself don't use IE as it's not very good. I find that Firefox or Pale Moon browser plays videos better.
 


jcgriff2

Extraordinary Member
Microsoft MVP
#3
Since Flash works fine with the Admin user account, it is likely that some type of corruption or conflict exists within the user account experiencing problems.

Some help tips from Adobe - https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-issues-windows-8.html

See if updating/reinstalling Flash with the user account in question helps - https://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html

Regards. . .

jcgriff2
 


citrix

Extraordinary Member
#4
when I click on 'test flash player', I get
'Either Flash Player is disabled or ActiveX Filter is ON.
Please follow trouble shooting steps to play Flash content.

  1. Enable Flash Player
shocokwave is already enabled
  1. Disable ActiveX Filtering
ActiveX Filtering is already disabled.
  1. Update Internet Explorer to get latest version of Flash Player
internet explorer is already latest version.

local user and Microsoft user are member of administrators. same settings when logged into administrator account, all flash pages display correctly.

I can't find what is problem here. Any suggestions ?
 


This website is not affiliated, owned, or endorsed by Microsoft Corporation. It is a member of the Microsoft Partner Program.