Itune

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by gauloises, Jun 4, 2012.

  1. gauloises

    gauloises Honorable Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    hi
    while installing Itune I got this info :HRESULT 0x800736FD need help please advise
     
  2. MikeHawthorne

    MikeHawthorne Essential Member
    Microsoft Community Contributor

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    6,046
    Likes Received:
    300
    Hi

    You could take a look at this page...

    How To Fix 0X800736FD Error?

    Based on this I'd try running sfc /scannow from the c:\ prompt.
    See if it fixes some corrupt system files, and solves the problem before I try anything else.

    Right click on the prompt and select run as administrator.

    Mike
     
    #2 MikeHawthorne, Jun 4, 2012
    Last edited: Jun 4, 2012
  3. gauloises

    gauloises Honorable Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Tkx Mike
    Related to your answer,I'd inform you that he prompt window still blank after typing sfc /scannow from the c:\ prompt.means nothing is mentioned .What to do ?
     
  4. MikeHawthorne

    MikeHawthorne Essential Member
    Microsoft Community Contributor

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    6,046
    Likes Received:
    300
    Step by step.

    I open the command prompt by clicking on it and selection Run As Administrator.

    Click on All Programs, Accessories, and on Command Prompt.

    When you see the flashing under line type SFC /scannnow or just copy and paste this in.
    Hit enter, it should run a search and replace or repair any bad system files.

    Try that and see if it fixes the problem.

    Mike
     

Share This Page

Loading...