No USB Audio windows 7 x64

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by mvedda, Jun 30, 2010.

  1. mvedda

    mvedda New Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I recently purchased a new PC and I am lacking USB audio on my Razer Megaladon headset. I updated the firmware and the weird thing is that the microphone works but no audio at all. When i try to test the sound I get a "failed to play test tone" error. The device is set as default. And worked previously on my old windows 7 32bit PC. This seems to be a fairly common problem but I could not find any solutions so I decided to post here. Any help would be appreciated.

    Specs of the PC are as follows
    Brand: Gateway Model FX6840-23
    Processor Intel Core i7 860(2.8GHz) Processor Main Features 64 bit Quad-Core
    Memory 8GB DDR3 1333
    Hard Drive 1TB SATA
    Optical Drive 1 16X DVD±R/RW SuperMulti Drive
    Graphics ATI Radeon HD 5750 Graphics Card with 1GB of Discrete Video Memory
    Audio Sound card - Integrated
    Power Supply 500W
    Operating System Windows 7 Home Premium 64-bit
    Motherboard Chipset Intel H57
     
  2. zvit

    zvit Honorable Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    2,455
    Likes Received:
    84
  3. cultiv8

    cultiv8 New Member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Note to all: Razer still has not fixed the problem, and has even removed the firmware update from the page referenced above. However, it's still possible to install, although it's a little bit of a PITA. See my blog post here.
     

Share This Page

Loading...