Problem connecting Facebook, Twitter etc. with People App

Discussion in 'Windows 8 Help and Support' started by Bart Willemsen, Oct 13, 2012.

  1. Bart Willemsen

    Bart Willemsen New Member

    Joined:
    Oct 13, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hey,

    A few days ago I installed the Windows 8 Pro version which I could get for free via my school. Absolutely love the OS so far but I am having a very strange issue with syncing Facebook and Twitter with the People and Message apps.

    Whenever I try to connect a message pops up with \"Your password has changed. Sign in with your new password\" (Translated from Dutch, so might be bit different in English). I have never changed the password of my Microsoft account as far as I know (or Facebook or Twitter for that matter). When I go to the account section it says that Facebook is connected and it should take a few minutes before content shows up. Well, those minutes now turned into days. :p Same story with Twitter by the way.

    So far I have tried:
    - Doing a reboot
    - I logged into my MS account via the browser and fully unlinked Facebook. I then tried linking it again via the web interface. This didn\'t work.

    Does anyone know what might be the cause of this problem?
     
  2. adriangh83

    adriangh83 New Member

    Joined:
    Oct 29, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
  3. Felipe Medeiros Barbosa

    Joined:
    Nov 8, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi.
    This and some other issues happened with my laptop when I updated from Windows 7 to Windows 8 with the Windows 8 Update assistant. What solved my problem was downloading an ISO version of windows, burning it on a DVD and installing from the start and not updating. I backd up all my personal files and reinstaled Windows 8 replacing the previous one and not updating the OS.

    Hope it helps you... =)
     
  4. adriangh83

    adriangh83 New Member

    Joined:
    Oct 29, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello. Thanks for the reply.
    I did a clean install of Windows 8 from an USB stick. I think that this is a bug that needs to be fixed asap by MS.
     

Share This Page

Loading...