static effect some kinda noise?

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by Azazeel, Apr 9, 2009.

  1. Azazeel

    Azazeel New Member

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    hello! have u folks noticed that when running paint and using oil brush wid media player 12 runnin behind with some music playin? when ever i draw sum thing strange sound comes out while moving da brush? any ideas? and the playing speeds drops down..:( its also happenning when i brows internet..
     
  2. Radenight

    Radenight New Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    4,525
    Likes Received:
    108
    Sounds like maybe a driver issue.. ;) Which build of Win 7 are you using?
     
  3. Azazeel

    Azazeel New Member

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Static

    IM using buid 7057, hm culd be a problem wid sound drivers am using realtek 7.1 audio on board. and using the R2.17 drivers. ive checked realtek for win 7 drivers and there were alc 97 audio drivers for vista and win7, downloaded them and it asked at every step that they were not signed, ive had to click a 100 times to let them install, so i didnt...:(

    so fucking annoying, and i think ur rite it seems a driver problem, as its not happening wid da rest of da folks. Any one using on board realtek on nvidia based chipset?
     
  4. Radenight

    Radenight New Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    4,525
    Likes Received:
    108
    I'd suggest using a different build... Several errors have been reported with build 7057.. ;)
     

Share This Page

Loading...