sweex wirless card wont work with 4gb ram

Discussion in 'Windows 7 Networking' started by marted, Nov 21, 2009.

  1. marted

    marted New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Hi i have a sweex wirless card LW057 which wont work when i install 4gb of ram but works fine win7 2gb ram can anyone explain.

    Ok Thanks for the replies
    I have gone to the sweex home page looked for sweex lwo57 drivers.
    I found there are about 3 drivers for my model
    There is also a fax tab i clicked this which had two questions.
    One of which says if running more than 2gb ram and having problems.I clicked this question and i was directed to a particular (new) driver.I have saved this driver and will load but feel this should solve my problem.
    Thanks for the help all
     
    #1 marted, Nov 21, 2009
    Last edited: Nov 22, 2009
  2. bigstubrown

    bigstubrown New Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Sweex Wireless LW057 Wireless Card Windows 7 X64 5gb Ram

    Hi,
    I am running Windows 7 x64 and have recently purchased a Sweex wireless card, the card detects fine but when I install the drivers I get error code 10, failed to start device. I have downloaded the most recent drivers from the Sweex website along with the drivers that are meant to resolve this but it makes no difference. I have tried the card in other PCI slots and I get the same problem. I know that the card works as I have booted from an Linux disk and used the live OS feature.
    I have checked the exact chip on the card and then downloaded + installed the drivers but I get the exact same problem.
    Is anyone having the same issue and if so is there a way around this?

    Thank you in advance
    Stu
     

Share This Page

Loading...