turning on aero

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by apollo89, Jan 9, 2009.

  1. apollo89

    apollo89 New Member

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Well I can't seem to get aero to work in Windows 7. Really, there is nothing great about Windows 7 without the aero effects.

    It says my graphics card isnt up to snuff or something. I know for Vista is works fine. So I dont see how this is possible.

    I dont really know what type of graphics card i have. i dont know where to look.
     
  2. apollo89

    apollo89 New Member

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    its a ATI Radeon Xpress 1250
     
  3. hazchem

    hazchem New Member

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Seems strange -

    It's meant to need less, and use less...

    Regards,
     
    #3 hazchem, Jan 9, 2009
    Last edited: Jan 9, 2009
  4. apollo89

    apollo89 New Member

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    problem solved. I had been looking for the user experience ratings system before i made the thread. found it, and got the computer rated. aero is on.
     

Share This Page

Loading...