Activating Post Install

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by Burn, May 15, 2009.

  1. Burn

    Burn New Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I installed RC1 and did not input the activation key. The desktop told me that I was running in evaluation mode, which is normal.

    I then went in and activated Windows with my key. Activation showed as successful, but my desktop is still telling me that I am in eval mode.

    Is there a way to verify the true mode? If I go back into my activation screen, it simply tells me that activation is successful without having to enter the key... because I already have.

    So it APPEARS to be good, but the desktop indicates otherwise.

    I don't mind reinstalling, but if I am going to have to, I just want to do it now rather than after I get everything installed and configured.

    Thoughts?
     
  2. kevin from Chi-town

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    714
    Likes Received:
    8
    Its the same with me....but don't worry about it. I thought the RC was an "evaluation" OS anyways. Its like that on both the 64 and 32 bit versions I'm running.
     
  3. Burn

    Burn New Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Yeah, I just want to make sure that this thing doesn't expire in 30 days...
     
  4. Radenight

    Radenight New Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    4,525
    Likes Received:
    108
    That's just the watermark.. Activating Windows 7 doesn't change it.. ;) If it's telling you it's activated than it's good to go and will not expire in 30 days.. :) Did you run Winver? If you did than you should see a March 2010 expiration date.. :)
     

Share This Page

Loading...