audio device

Discussion in 'Windows 7 Hardware' started by captaintw, Apr 6, 2008.

  1. captaintw

    captaintw New Member

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    how do reinstall a device if yall dont give a link for us to go to this really sucks :confused::mad:
     
  2. Jack Shry

    Jack Shry New Member

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello everyone! Nice forum.
    I live in Northern Virginia and am a hopeless computer junkie. I have migrated to Windows Vista 64 BIT and am really enjoying it. I am using a ASUS P5K WS with a Q9450 Quad Core running at 2.66 GHz. I have 8GBs of 800 MHz DDR2 memory and am using a ATI RADEON 3850 graphics card. Windows reports 5.9 in all of it's categories.
    I purchased a X-Fi Sound Blaster and wonder if any one has found a satisfactory driver for it. I liked this card in XP, but the driver on their site is pretty funky for Vista 64 BIT.
    I also tried to install a Nvidia 8800 GTS 512 video card and my Vista scores dropped to 3. It was a fresh install of a new OS so maybe it's a Vista issue. It worked great in my XP system.
    Hope to hear from someone soon.
    Jack
     
  3. superbill

    superbill New Member

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    774
    Likes Received:
    1
  4. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,790
    Likes Received:
    1,563
  5. 03hdfatboy

    03hdfatboy Banned

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    1,416
    Likes Received:
    2
    The funny thing when I built this PC I was going to buy a X-fi sound card and decided I'd try this one with Vista and it was fine. It is the ONLY thing I reused, it is like 6 years old and works flawless! Glad I didn't but a X-fi now :D

    Sorry guys just thinking out loud.
     

Share This Page

Loading...