Windows 10 Badly Waiting For Windows 10 Update On July 29th

Discussion in 'Windows 10 Help and Support' started by Nimit, Jul 13, 2015.

  1. Nimit

    Nimit Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    138
    Likes Received:
    10
    So i just wanna, wanna try out it lol but since if i put a preview in it, i have to revert back and this can make my windows not genuine. How many of you wanted it badly?
     
  2. Neemobeer

    Neemobeer Windows Forum Team
    Staff Member

    Joined:
    Jul 4, 2015
    Messages:
    2,412
    Likes Received:
    366
    Mike likes this.
  3. Nimit

    Nimit Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    138
    Likes Received:
    10
    I tried but i don't have enough ram, Windows 10 requires 2GB Ram and i have 4GB Ram and 2GB RAM is in Red! in virtual box so i can't give it enough, and for 32bit it requires 1GB Ram so i started it's installation in Virtual Box, on 32% of copying files it stopped and error "Windows files are corrupted or something like this.")
     
  4. OTT

    OTT Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2015
    Messages:
    97
    Likes Received:
    13
    I'm running Windows 10 Preview latest build in VirtualBox and it looks very good !
    Cortana is speaking to me and tells me jokes and opens programs when I ask for it ! :up:

    How To install Windows 10 in VirtualBox

    OTT
     
    Mike likes this.
  5. Nimit

    Nimit Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    138
    Likes Received:
    10
    I know how to install but both bit's end up with an error.
     
  6. OTT

    OTT Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2015
    Messages:
    97
    Likes Received:
    13
    Which error do you get ?

    OTT
     
  7. Nimit

    Nimit Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    138
    Likes Received:
    10
    Windows Files are corrupted or missing.
     
  8. bassfisher6522

    bassfisher6522 Essential Member

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    4,884
    Likes Received:
    318
    What are you talking about? Ram is never Red!

    Another option would be to dual boot. Just partition your HDD and give it 75 GB. Download the latest build ISO, burn to a disc and do a custom install. In the custom install is where you get pick what HDD to install the OS on.
     
  9. bassfisher6522

    bassfisher6522 Essential Member

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    4,884
    Likes Received:
    318
  10. OTT

    OTT Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2015
    Messages:
    97
    Likes Received:
    13
  11. Ralph Bromley

    Ralph Bromley Honorable Member

    Joined:
    Jun 1, 2012
    Messages:
    571
    Likes Received:
    45
    Personally i would have waited as even something this close to release can have some last minute changes that could cause issues
     
  12. Nimit

    Nimit Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    138
    Likes Received:
    10
    I tried this before but it said your system does not meet requirements, even it meets.

    Ya, i downloaded from microsoft official website.

    I re-downloaded and result: same.
     
  13. OTT

    OTT Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2015
    Messages:
    97
    Likes Received:
    13
    Did you do a hash-check on the ISO ?
    Just to make sure it's not corrupted/badly downloaded.

    OTT
     
  14. Nimit

    Nimit Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    138
    Likes Received:
    10
    How can i check?
     
  15. Neemobeer

    Neemobeer Windows Forum Team
    Staff Member

    Joined:
    Jul 4, 2015
    Messages:
    2,412
    Likes Received:
    366
    When you download the ISO there should be a hash file, either MD5 or SHA-#. You can download a free hash calc program, install and hash the ISO file it should match the hash available where the ISO is. http://www.nirsoft.net/utils/hash_my_files.html
     

Share This Page

Loading...