Windows 7 Batman Arkham Asylum Game of the Year-Can't get past launcher

Discussion in 'Windows Games' started by amida, Jul 22, 2012.

  1. amida

    amida New Member

    Joined:
    Jul 22, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hey,

    I brought the game on Steam and was able to play before but I recently reinstalled the game and now I cannot get past the launcher. I get a message box saying assertion failed and something regarding shippingpc-bmgame.exe (see image).

    I have already tried uninstalling and reinstalling Game for Windows Live and the game itself. I have also check the integrity of file. I have e-mailed Securom to see if the problem was on their end but it is not. I have also installed the game from a disc that I borrowed and the same problem occurs. I have tried doing a selective start-up and determine that the problem is cause by Windows service but not sure which one. I also know that Batman: Arkham City work fine.

    This is the log on my event viewer:
    Faulting application name: ShippingPC-BmGame.exe, version: 1.0.0.0, time stamp: 0x4b5de0f4
    Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 6.1.7601.17651, time stamp: 0x4e211319
    Exception code: 0xe06d7363
    Fault offset: 0x0000b9bc
    Faulting process id: 0x1f58
    Faulting application start time: 0x01cd6524bfc1fad1
    Faulting application path: c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\batman arkham asylum goty\Binaries\ShippingPC-BmGame.exe
    Faulting module path: C:\Windows\syswow64\KERNELBASE.dll
    Report Id: fe709fd1-d117-11e1-a3f4-00248c3259d6

    http://i.imgur.com/AmN2P.jpg

    Computer Specs:
    Windows 7 64-bit
    6.00 GB RAM
    Intel Core i7 CPU 920
    Nvidia GeForce GTX 285

    Any solutions? Thanks in advance.
     
  2. Dangaioh

    Dangaioh Senior Member

    Joined:
    Jan 3, 2012
    Messages:
    299
    Likes Received:
    48
  3. SuperGameWarrior101

    Joined:
    May 2, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
  4. Dangaioh

    Dangaioh Senior Member

    Joined:
    Jan 3, 2012
    Messages:
    299
    Likes Received:
    48
    Truthfully, I don't know. I found Amida's question and responses/answers at the Steam forums... and posted it here. You will have to ask Amida for the answers on this.
     
  5. SuperGameWarrior101

    Joined:
    May 2, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I was able to fix it actually by changing my NVIDIA settings
     

Share This Page

Loading...