Can't sign in..... is this Internet Explorer 11 problem ?

davidhk129

Senior Member
#1
I just installed Win 8.1 Preview into my guest OS, Vmare Player.

I tried to sign in to this forum, and I clicked Login or Sign up, nothing happen.
Has it got anything to do with IE11 ?
 


Josephur

Windows Forum Admin
Staff member
Premium Supporter
#2
Internet Explorer 11 is still "beta" software, and its known to not render the site correctly.
 


davidhk129

Senior Member
#3
Thank you.
 


davidhk129

Senior Member
#5
You can try to force compatibility mode, but there have been mixed results. See this thread for details:

http://windowsforum.com/threads/windows-forum-will-not-work-in-8-1.115250/#post-324362
I tried that. No dice.
I even tried the F12 developer tool, hoping I could switch to IE10, but there was no such option to do so.
I thought Win 8.1 would have carried IE10 from Windows 8. I thought wrong.

P.S. I apologize about the "media player" thread. I did not know it was not permitted in this forum.
I suggested the same thing in 2 other forums and there was no issue.
 


bassfisher6522

Essential Member
#6
P.S. I apologize about the "media player" thread. I did not know it was not permitted in this forum.
I suggested the same thing in 2 other forums and there was no issue.
No problem, an honest mistake, it happens. Some sites have a no tolerance policy and you are banned straight away. Thankfully it's not that way here.
 


davidhk129

Senior Member
#7
I still cannot sign in using win 8.1 pro preview.
And MS is planning to release 8.1 later on this month ?
 


bassfisher6522

Essential Member
#8
You can't log into this site using MS IE 11 in 8.1 preview? I'm running 8.1 in Hyper-V (a virtual machine) and I can use IE11 to sign in with no problems at all.

Have you tried resetting IE 11 back to the default settings? Post some screen shots of the error message, the log in area, your IE 11 settings....and I'll compare them to mine.
 


davidhk129

Senior Member
#9
You can't log into this site using MS IE 11 in 8.1 preview? I'm running 8.1 in Hyper-V (a virtual machine) and I can use IE11 to sign in with no problems at all.

Have you tried resetting IE 11 back to the default settings? Post some screen shots of the error message, the log in area, your IE 11 settings....and I'll compare them to mine.
There is no error message when I tried to sign in. Just nothing.

Deleted browsing history etc etc, reset IE11.

Same problem.


 


#10
Well I take all that back...I can't sign in either in 8.1.....just double checked....it's a no go for me.

I shall report this error.
 


davidhk129

Senior Member
#11
Well I take all that back...I can't sign in either in 8.1.....just double checked....it's a no go for me.

I shall report this error.

Aha !
I feel better now....... ha ha ha
 


#12
I closed IE 11 in Hyper-V, opened it back up, clicked on the sign in tab and low and behold I can sign in. So I signed in. Now I can't reply to any post use IE11...wtf.
 


#13
OK...try this....

You have to hit the alt key and go to tools, compatibility settings and add windowsforum.com to the list.

Sent from 8.1 preview
 


#14
OK...try this....

You have to hit the alt key and go to tools, compatibility settings and add windowsforum.com to the list.


now I'm able to reply and sign in....
 


#15
Test...sent from 8.1 Preview using IE 11
 


davidhk129

Senior Member
#16
Test...sent from 8.1 Preview using IE 11
That suggestion had already suggested to me.
It did not work for me. Please read my earlier replies.
 


#17
Have you tried running sfc /scannow in a cmd prompt, to check for any missing or corrupt system files?
 


#19
I just installed Win 8.1 Preview into my guest OS, Vmare Player.

I tried to sign in to this forum, and I clicked Login or Sign up, nothing happen.
Has it got anything to do with IE11 ?
This is an usual problem of IE 10 on Windows 10, In order to get rid of this type of issues you should apply the below given trick:
  1. Turn on the Software Rendering Mode
  2. Fall Back to Default Settings
  3. Make sure that IE 11 is updated
  4. Reinstall Internet Explorer 11

 


#20
This is an usual problem of IE 10 on Windows 10, In order to get rid of this type of issues you should apply the below given trick:
  1. Turn on the Software Rendering Mode
  2. Fall Back to Default Settings
  3. Make sure that IE 11 is updated
  4. Reinstall Internet Explorer 11
You do realize that this thread is from 2013
 


This website is not affiliated, owned, or endorsed by Microsoft Corporation. It is a member of the Microsoft Partner Program.