Installed Windows 7 Pro. Now missing WiFi Driver, and maybe other things.

Discussion in 'Windows 7 Installation' started by ryguy7272, Apr 21, 2015.

  1. ryguy7272

    ryguy7272 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2013
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    @All-

    I installed Windows 7 Professional 64 bit and now I seem to be missing my WiFi drive. Maybe there are other drivers missing; not sure yet. Does anyone know where I can get a driver for a ThinkPad T430 with Windows 7 Professional 64 bit?

    Also, the screen looks pretty weird. I think I'll need a new video driver. I looked at some things online, but didn't see anything that looked right. If anyone here knows of a link where I can search for drivers for a ThinkPad 430, please do let me know.

    Thanks everyone!!
     
  2. ryguy7272

    ryguy7272 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2013
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    So, select Combo = Networking: Wireless LAN & Combo = Windows 7 64-bit.
    Download and install n14w218w_64.exe
    Is that it? I'll try it when I get back home tonight.

    Thanks.
     
  3. ryguy7272

    ryguy7272 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2013
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    I went to this link:
    https://downloadcenter.intel.com/download/23723


    The language says this:
    If you have Windows 7 64-bit:
    DRIVERS ONLY: Wireless_16.11.0_Ds64.exeIntel PROSet/Wireless WiFi Software (includes Drivers): Wireless_16.11.0_s64.exe


    I downloaded this file:
    Wireless_16.11.0_s64.exe


    I'm still seeing this:
    Untitled.

    Does someone know the exact steps to follow? I've tried several thing; nothing has worked so far. it's getting to be a pain now, because I have to keep switching between two laptops, as my personal laptop can't connect to the web, so I have to do everything through my work laptop, and copy everything over to my other laptop via USB.

    Again, I have a ThinkPad T430 with Windows 7 Professional 64-bit.

    Please help.
    Thanks.
     
  4. ryguy7272

    ryguy7272 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2013
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    As it turns out, I didn't right-click and run as admin. LOL.
    Everything is working fine now.
     

Share This Page

Loading...