This app won't run on your PC?

Discussion in 'Windows 10 Help and Support' started by Age, Apr 28, 2016.

  1. Age

    Age Member

    Joined:
    Feb 16, 2016
    Messages:
    49
    Likes Received:
    3
    No they were separate and online games can't be.

    again holdum333 do you know what rubbing and baiting means.
     
  2. Mike

    Mike Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter

    Joined:
    Jul 22, 2005
    Messages:
    8,488
    Likes Received:
    783
    Did you run the DDU software and re-install your drivers from scratch? This seems to be a seperate issue from your games disappearing. You also stated you have 3000 gigabytes (3TB) of missing information, but you claim to have a 1 TB hard drive. How is this possible?

    Also, have you considered using Steam to manage your game installations? Often times, you can you use your games product key for the game to access and manage it on Steam.

    How do you suspect you are losing games and information is disappearing? Can you give us more of a detailed history of what changes you have made to your computer right before, during, and after this problem?

    Have you considered trying these steps:

    System File Integrity Checker (SFC) - Protect Windows Integrity

    Repair and Fix Hard Drive and Disk Errors

    How to Repair Windows 10 Issues (Windows Update, Component Store Corruption, etc.) | HackAAPL: Hacking Apple Products

    Your issue is confusing because it seems like a number of potential things have gone wrong. Need more concise and detailed information. It is possible System Restore will not resolve your issue.

    Thank you,
     
    ussnorway, BIGBEARJEDI and kemical like this.
  3. BIGBEARJEDI

    BIGBEARJEDI Honorable Member
    Premium Supporter

    Joined:
    Jan 28, 2013
    Messages:
    1,805
    Likes Received:
    219
    Amen to that, Mike!!
     
  4. Age

    Age Member

    Joined:
    Feb 16, 2016
    Messages:
    49
    Likes Received:
    3
    No.I didn't as I assumed the upgrade would check for the settings I had in windows 7 and keep it that way.I am not sure if those are going to be usefull as i have to repair and reinstall programs.I don't use Steam as I don't have Steam account mine run on Arc or Orgin..That is 36 gigs not 3000.Why is it that everyone has a steam account I did but never used it so they cancelled it.I had no problems with my system before the upgrade to 10 everything was running fine in Win 7..

    I am still get incompatible when installing Nvidea 365.10 drivers.
     
    #24 Age, May 4, 2016
    Last edited: May 4, 2016
  5. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,849
    Likes Received:
    1,569
    Are you sure your not trying to install 32bit driver onto a 64bit os or vice versa? It's easy done (he say's shamefully).. :)
     
    #25 kemical, May 4, 2016
    Last edited: May 5, 2016
  6. Age

    Age Member

    Joined:
    Feb 16, 2016
    Messages:
    49
    Likes Received:
    3
    That is what it says for the 365.10.What is windows 10 at 32 or 64?
     
  7. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,849
    Likes Received:
    1,569
    If your using 64bit then you can use more RAM. The guide below is still basically true for win 10
    32-bit and 64-bit Windows: frequently asked questions - Windows Help

    I seem to recall seeing that error message if you have the incorrect version of either 32 or 64bit driver. Windows 10 32bit needs 32 bit drivers and vice versa.
     
  8. Age

    Age Member

    Joined:
    Feb 16, 2016
    Messages:
    49
    Likes Received:
    3
    OkThanks will check out.
     
    kemical likes this.
  9. BIGBEARJEDI

    BIGBEARJEDI Honorable Member
    Premium Supporter

    Joined:
    Jan 28, 2013
    Messages:
    1,805
    Likes Received:
    219
    Hi duyetpham09,
    Thanks for posting your problem and welcome.:) Please familiarize yourself with the forum rules prior to posting a new issue/thread. Throwing in an unrelated post on someone else's thread in poor "netiquette" [Network Etiquette], and we call this "hijacking someone else's thread!". On many forums, this can get you a warning and even banned from the site permanently.:noway: Since you are new, I'm informing you about this before the site Admins catch it. Ordinarily they will give you a warning also and ask that you read the forum rules. Please post your question on a NEW THREAD in whichever sub-forum you believe is closest to the category your problem falls within. You appeared to put this in the W10 forum, and if that's where you meant it to be, simply re-post your question as a NEW THREAD, and one of the site Admins will move your thread to the correct forum if necessary; and then volunteers or Admins will respond to your question.

    Thanks,
    <<<BIGBEARJEDI>>>
     
    kemical likes this.
  10. Age

    Age Member

    Joined:
    Feb 16, 2016
    Messages:
    49
    Likes Received:
    3
    Ok.I got my driver installed and working fine.I just wished I could turn on safedisk as i am able to play some disk games.I just want to play my Vikings.
    Thanks BIGBEARJEDI as I am an Admin on gaming fan site.
     
  11. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,849
    Likes Received:
    1,569

Share This Page

Loading...