Upgrade from Vista fails

Discussion in 'Windows 7 Installation' started by jimnilson, Nov 23, 2009.

  1. jimnilson

    jimnilson Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Twice on different occasions an upgrade from Vista Enterprise to Win7 Enterprise fails hours later and almost at the very last reboot screen then spends hours restoring Vista. Is there any kind of a log that would tell me more than "Cannot this version of windows"?? Does anyone know about this?
    Thanks, Jim
     
  2. Saltgrass

    Saltgrass Excellent Member
    Microsoft Community Contributor

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    15,157
    Likes Received:
    393
    What is Vista Enterprise exactly?
     
  3. cybercore

    cybercore New Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    15,817
    Likes Received:
    319
    Is the bit (x32 or x64) version the same for your Vista and the same for your 7 upgrade ?
     
  4. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    This hascome up before isn't Enterprise and higher version than Prpo or ulyimate?

    If so,. you would be downgrding.

    Anyway,.an upgrade is not the route to take. It leaves useless files on your system and can cause conflicts.

    Save all you Documents, Pictures, contacts, videos, music, etc to a flash drive,

    Be aware, you will need to re-insatllall your 3rd party applcations.
     
  5. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Thanks for the detailed information Drew:)
     
  6. Saltgrass

    Saltgrass Excellent Member
    Microsoft Community Contributor

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    15,157
    Likes Received:
    393
    I agree Drew, that was a lot of information, but what is Vista Enterprise again? Is there such a thing or does the OP mean Business?
     

Share This Page

Loading...