Basic to premium without wiping

Discussion in 'Windows 7 Installation' started by Away4321, Oct 12, 2015.

  1. Away4321

    Away4321 Member

    Joined:
    Sep 23, 2015
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    How do you put premium onto basic?
     
  2. ussnorway

    ussnorway Windows Forum Team
    Staff Member Premium Supporter

    Joined:
    May 22, 2012
    Messages:
    2,530
    Likes Received:
    312
    In the control panel, look for anytime upgrade.

    w7 firefox pxeboot-2015-10-14-15-48-03.
     
  3. Away4321

    Away4321 Member

    Joined:
    Sep 23, 2015
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Ye where do you get upgrade key?is it on the bottom of your computer?
     
  4. ussnorway

    ussnorway Windows Forum Team
    Staff Member Premium Supporter

    Joined:
    May 22, 2012
    Messages:
    2,530
    Likes Received:
    312
    Your best bet for an W7 upgrade key would be ebay or perhaps amazon... given how out dated w7 is a local garage sale may also be cheeper.
     
  5. Away4321

    Away4321 Member

    Joined:
    Sep 23, 2015
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Home basic on months trial is all I have. The number I type in after that is on my laptop sticker isn't it I can't read it anyway so do I buy a new key it's only old laptop I bought in car boot sale can I upgrade to window10 or something I am happy plodding along on home basic it will run out in a couple of weeks what will I do after
     
  6. ussnorway

    ussnorway Windows Forum Team
    Staff Member Premium Supporter

    Joined:
    May 22, 2012
    Messages:
    2,530
    Likes Received:
    312
    On an old lappy, ime Linux is your best (freebie) bet... I personally like Mint because its lite and looks/ works as Windows but there are lots of options if that one doesn't floot your boat. Don't pay for a Windows build on a garage sale computer mate, it's a bad investment.

    p.s. Linux Mint Mate = Main Page - Linux Mint
     
  7. Away4321

    Away4321 Member

    Joined:
    Sep 23, 2015
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    I PUT LINUX IN 17 SOMETHING HOW DO I GET ITUNES?
    SD CARD FROM GALAXY ACE PUTTING CONTENTS ONTO LINUX?? THANKS FOR REPLIES YOUVE BEEN A GREAT HELP
     
  8. ussnorway

    ussnorway Windows Forum Team
    Staff Member Premium Supporter

    Joined:
    May 22, 2012
    Messages:
    2,530
    Likes Received:
    312
    I have 17.2 and itunes works fine on that... I beleave they have just released 17.3 but have not seen anything about itunes not installing?



    sorry but I don't own any Galaxy devices mate.
     

Share This Page

Loading...