Monitor screen goes black when switching user (No Signal) message

#1
Hi, guys

I currently have Windows 7 and am having a problem when attempting to switch users. I lock or log off from one account, click on switch user, and there is no signal. How do I resolve this issue?
 


Gavin Oscur

Well-Known Member
#2
Are you using these steps to switch one user account to another-
  • press WINDOWS-L
  • click "switch user" (wait 3-4 seconds)
  • click on user icon
  • type in password
  • press enter (wait 2-3 seconds)
 


#3
This procedure is not working. What else can I try?
 


Pauli

Extraordinary Member
Premium Supporter
#4
Switching users seems to be an issue, not only on Win 7, but also Vista and XP.

From equinoxx, from here:

===================================================================
Hey all, I got this problem resolved with a little help from the Microsoft support team -- I still think the dev team needs to release a patch... but:

1. Boot in safe mode, see if you can switch users without trouble (you 95% will be able to)
2. If safe mode user switching works, then you have a problem with a third party service.
3. Follow these steps to perform a clean boot and isolate some of the processes that might be troublesome:
How to troubleshoot a problem by performing a clean boot in Windows Vista or in Windows 7

Hope it works for you all too
===================================================================

Hope you get it running.
 


Last edited:
This website is not affiliated, owned, or endorsed by Microsoft Corporation. It is a member of the Microsoft Partner Program.
Top