Sprogvalg som i XP

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by wanthai, Feb 2, 2010.

  1. wanthai

    wanthai Senior Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    hej

    vil høre om det er muligt at indstallere flere sprog, som man kunne i XP og Vista?
    Savner muligheden for at kunne skifte fra dansk til thai.
     
  2. RAK

    RAK Extraordinary Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    2,502
    Likes Received:
    126
    Language Packs til Windows 7 er også normalt leveres på et tidligt tidspunkt, efter installation, via normal Microsoft opdateringer.
    Jeg også har engelsk og dansk fra "opdater"
     
    #3 RAK, Feb 2, 2010
    Last edited: Feb 2, 2010
  3. wanthai

    wanthai Senior Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Hej RAK

    Fint nok, men er det win 7 prof?

    Min er født som engelsk version, og så compilet med Vistlizator
     
  4. RAK

    RAK Extraordinary Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    2,502
    Likes Received:
    126
    Jo. Det er med pro og Ultimate.

    (Bedre vi scriver i engelske, M8. De anden members, måske, bliver lidt irritere?)
     
  5. wanthai

    wanthai Senior Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    :confused: English is ok for me, but prefere danish.

    wierd in the mail in my inbox you say better we write in english, but in here is it danish?

    never mind. how do you get it work? I can install other languages but only as MUI not as LIP?
     
  6. cybercore

    cybercore New Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    15,823
    Likes Received:
    321
  7. wanthai

    wanthai Senior Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    <img src\u003d="" http:="" windows7forums.com="" images="" vb="" smilies="" surprised.gif="" border\u003d="" 0="" alt\u003d="" title\u003d="" surprised="" smilieid\u003d="" 107="" class\u003d="" inlineimg="">I found the solution in

    kontrolpanel

    choose Internationale / Sproglige indstillinger

    choose Tastaturlayout og sprog

    choose Skift tastaturer

    choose vaerktoejslinien sprog

    Her kan man tilfoje og fjerne sprog
     
    #8 wanthai, Feb 3, 2010
    Last edited: Feb 3, 2010

Share This Page

Loading...