Upgraded to Windows 8 and Now Internet Problems

Discussion in 'Windows 8 Help and Support' started by bobmixon, Nov 18, 2012.

  1. bobmixon

    bobmixon New Member

    Joined:
    Nov 18, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have a Dell Latitude E6500. Before tonight, I was running Windows 7. I decided to update to Windows 8 and now I am unable to get any web pages to load. My wireless is connected but no pages will load when I open IE.

    I can't imagine I am the only one who has run in to this. Any help would be greatly appreciated.

    Maybe it's a device driver; but I can't get to the Dell site to do any diagnostics.

    Thank you in advance for all the help!

    Bob
     
  2. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,817
    Likes Received:
    1,563
    Hi Bob,

    After upgrading did you install your drivers etc? If not you can find them here although you'll have to use win 7 versions. If anything seems like it doesn't want to install, try compatibility mode:

    Drivers and Downloads | Dell [United States]
     
  3. TDBke

    TDBke New Member

    Joined:
    Nov 16, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Did you do an upgrade or a clean installation of Windows 8? Have you tried if you have internet access by using direct cable (if possible)? Are you connected to the correct SSID network? (I've noted that Windows 8 connects a lot easier to unprotected networks then prefered networks on occasions)...
     
  4. bobmixon

    bobmixon New Member

    Joined:
    Nov 18, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi tdkbe,

    I did an upgrade. I have tried both wireless and direct (wired) connection and neither work.
     
  5. Drew

    Drew Banned

    Joined:
    Mar 25, 2006
    Messages:
    3,575
    Likes Received:
    146
    Go to the M/B's web site @ look for Ethernet driver. Try an external card.

    Cheers,
    Drew
    new_windows_logo1.
     
  6. TDBke

    TDBke New Member

    Joined:
    Nov 16, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    May sound silly but have you tried rebooting your internet modem/router? The odds that you like drivers for both network adapters seems not that high. Do you receive an correct IP address while connecting (if not using fixed) or do you get one in the range 169.x.x.x? Is the gateway/DNS also correctly set/received?
     
    #6 TDBke, Nov 18, 2012
    Last edited by a moderator: Nov 19, 2012

Share This Page

Loading...