Windows 7 product key

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by heyyopmo, Nov 3, 2009.

  1. heyyopmo

    heyyopmo New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello,
    I downloaded windows 7 last week and the product key I received was invalid and I have only a few more weeks to activate my windows 7. I need a valid product key? Can someone help me retreive a new one or a correct one?

    heyyopmo
     
  2. Vince

    Vince New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Where did you download W7 from, is it legitimate?
     
  3. tblount

    tblount New Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    3,537
    Likes Received:
    64
    Why don't you contact whoever you got the key from?

    It's like you are coming here saying the power company cut off your electricity... well except if they did you wouldn't be posting this from home.

    Do you want us to contact your vendor ?
     
  4. mccormick

    mccormick New Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Can anyone explain WHY Windows7 Key will only work on one home computer, Vista and XP allowed three home computers to be used, it did not say on the box "can only be used on one computer" my son's computer would not take the 64bit so he used the 32bit and we put the 64bit on this our home computer we all use, now it comes up can not activate invalid Key on this computer, Can anyone help as I can't afford to buy another key, and we format-ed the drive on this computer so I can't go back, what will happen when the activation time runs out, PLEASEEEEEE HELP
     
  5. Super Sarge

    Super Sarge New Member

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    1,737
    Likes Received:
    64
    Are you saying you used same key on 2 different computers ? If you used the key on a 32 bit install and after installing it on your 64 bit machine it de-activated the 64 bit version on the home machine. The W7 you bought can only be on one computer. Most likely the reason you cold put Vista and XP machine on 3 machines was you most likely for Vista and XP purchased the family Pack which would allow this. Yo may have to purchase another W7 package.
     
  6. mccormick

    mccormick New Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Thanks Super Sarge

    I Did not Know windows7 was only for ONE computer as there is TWO Disc 32 and 64Bits, I read all that came with the Disc's not once did it say only for one PC, my son tested W7 last year for Microsoft sending reports off how it was working to them, he was very happy how it worked which is way we payed all that money for W7 thinking we could use it on our home computers to, AM I THE ONLY DOOM IRISH MAN TO FALL FOR THIS
    As I said I formated my drive and I CAN NOT afford to buy again
    will my computer stop working when the actervation time is up??? as for now it won't let me downloud drivers for sound
     
  7. iroken22

    iroken22 Extraordinary Member
    Premium Supporter

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    1,649
    Likes Received:
    49
    Well mccormick they provide the two discs so that you have the option to install either the 32 or 64 bit version of it. If you read through the liscense agreement it clearly states
    You must buy the family pack to install it on three seperate computers.
    I have attached my copy of the licensing agreement that i agreed to.
    If you want to find your specific windows 7 software version please go to http://www.microsoft.com/about/legal/useterms/default.aspx and find the one that applys to you!!!
     
  8. tblount

    tblount New Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    3,537
    Likes Received:
    64
    At the risk of sounding like I'm a conspiracy theorist.... maybe it's because Micro$oft wants to make mo money?

    You can use Rearrm 3 times to give you 3 more months. Maybe the Obama money will trickle down to you by then.
     
  9. Super Sarge

    Super Sarge New Member

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    1,737
    Likes Received:
    64
    You should have purchased the Windows 7 Home Premium Family Pack. Windows 7 Pro and Ultimate do not come in a family Pack. I certainly wished they did as I had to purchase 2 Windows 7 Pro Upgrades. I did however pre-order them so I saved a few dollars.

    In My Opinion the Ultimate version is not worth the extra price
    The below in blue is what is not included on Windows pro. I can get Disc and folder encryption by using True Crypt which is free and most users do not need the language pack


    Help protect data on your PC and portable storage devices against loss or theft with BitLocker.







    [​IMG]


    Work in the language of your choice and switch between any of 35 languages.
     
  10. SIW2

    SIW2 New Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    1,172
    Likes Received:
    31
    Don't you also get the Unix based subsystem and boot from VHD features ?

    There must be millions who really need those features.

    It's a while since I looked so I could be wrong.
     

Share This Page

Loading...