Nfroce drivers????

Discussion in 'Windows 7 Networking' started by blade1, Mar 2, 2009.

  1. blade1

    blade1 New Member

    Joined:
    Feb 26, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Nforce drivers????

    Just wondering is there a Nforce driver out yet that works with Windows 7...i have a Abit AX78 motherboard, and have tried every Nforce driver going to try to get myself on the net, but every time i install then uninstall i get the same message in device manager....no Ethnic controler installed....i will have to uninstall Windows soon, only have 10 days left to activate.
    Even my wireless Netgear dont work.:(
     
    #1 blade1, Mar 2, 2009
    Last edited: Mar 2, 2009
  2. ickymay

    ickymay New Member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    1,689
    Likes Received:
    113
    is everything else installed in device manager ?
     
  3. Radenight

    Radenight New Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    4,525
    Likes Received:
    108
    My main PC is using an ASUS M2N-E Mobo which uses nforce drivers and I haven't had a problem at all getting online since build 6801.. ;) I'd take a look in device manager and make sure there aren't more drivers missing.... If there aren't then you'll just have to search for the correct drivers.. which shouldn't be too hard to find.. Also, make sure it's nforce drivers you need.. I thought that board used a Marvell Gigabit Lan Driver...? I'd suggest using the latest available Windows Vista drivers (as they are suposed to work with 7) or the latest Windows 7 drivers (if available)...
     
  4. blade1

    blade1 New Member

    Joined:
    Feb 26, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Yes everything except Ethernet controler.
     
  5. Radenight

    Radenight New Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    4,525
    Likes Received:
    108
  6. blade1

    blade1 New Member

    Joined:
    Feb 26, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Yes you are right, it is a Marvell Gigabit Lan in the AX78, but i have even been to there website and downloaded the latest drivers but still no good....one good bit of news i have managed to get the Netgear wireless working, tried to update the drivers for the Ethernet controler through windows...but come back with nothing.
    Also i have always installed Nforce drivers for this board, they have the Ethernet drivers in the package...but i will have another look for the Marvell Gigabit drivers.
     
  7. Radenight

    Radenight New Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    4,525
    Likes Received:
    108
    Interesting.. I'll keep looking for ya too and see if I can find anything else.. I'll report back if I do.. ;)
     
  8. blade1

    blade1 New Member

    Joined:
    Feb 26, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Just been there and downloaded the Marvell Gigabit Lan Driver....but still no good.:(


    Thank you for your help Radenigh....very appreciated.

    Found the drivers, and up and working....these are the ones in case anybody else is struggling.

    YK60X86.sys v9.11.11.3
    Marvell Yukon Ethernet Controller Drivers
     
    #8 blade1, Mar 2, 2009
    Last edited: Mar 3, 2009

Share This Page

Loading...