Radeon 9250 - Dual monitors = Solution?

Discussion in 'Windows 7 Hardware' started by spartan 214, Oct 12, 2009.

  1. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,841
    Likes Received:
    1,568
    What!!... Do you want my old RC copy once I've done with it? It's good till March and I don't mind sending...:D
     
  2. spartan 214

    spartan 214 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    wow um... whats ur build? cause ive got 7100 and that expires in march.. which is when we get 7... im pretty sure.
     
  3. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,841
    Likes Received:
    1,568
    I'm running the same but I'm thinking that you will at least have a disk.

    I get my retail copy on the 22nd..
     
  4. spartan 214

    spartan 214 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    um well i got the disc of my friend and then i gave it back.. but my other friends that have it say theyll get it when it comes out.. but they also said theyll get it when the it expires... so that leads me to believe that it comes out in march when it expires? so otherwise ive been miss informed... ill be getting it when it apparently comes out in march... and i wont be buying it anyway.. ill just get it off my friends and there getting ultimate and im sure as hell not spending $500 on it
     
  5. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,841
    Likes Received:
    1,568
  6. spartan 214

    spartan 214 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    wow cool... guess were getting it sooner than i was told.. huh lol. mk talk later gona sleep now (its like 1:30am) so freking tired...
     
  7. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,841
    Likes Received:
    1,568
    Lol......Sleep well mate. :)
     
  8. mike2k9

    mike2k9 New Member

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Just offering up my 2 cents. Since you say you have a cloned screen, it sounds like you just need to change the Display options. Does the "Multiple Displays" option show "Extend these displays" ? I would suspect the option to "Duplicate these displays" is selected. Just a thought.

    [​IMG]
     
  9. spartan 214

    spartan 214 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    i wish it was that easy mike29k but this is all i get...

    (see attachment)
     

Share This Page

Loading...