Windows 7 Right Click Menu customization

Discussion in 'Desktop Customization' started by D-11, Dec 6, 2009.

  1. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Just look at the name in the context menu and locate that item in the program, simpleas that.
     
  2. D-11

    D-11 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Yeah but I only have like... 20-25 items marked Context Menu
     
  3. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Where, in the program or on your context menu

    Could you give me a screen shot of one you want to remove?

    Many programs give you the opportunity to disable the shell extension. i suggest you open the programs and look through the options.
     
  4. D-11

    D-11 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
  5. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    That is from a 3rd party program and like I said go into the options and uncheck the context menu entry.

    It's not built-into Windows 7.

    If you know the name of the program, give me a link and I'll install it on my PC and see what I can do.
     
  6. D-11

    D-11 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    But which context menu entry is it then! I've disabled everyone that doesn't give me a warning and they don't do squat
     
  7. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Have you rebooted.

    That context menu entry looks like it comes from a graphic program,

    Do you know the name of the program?

    Like I said, send t to me, and I'll figure it out.
     
  8. D-11

    D-11 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    It's from the program you linked to on page 1

    Edit: You mean disable then reboot?
     
  9. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    I;m talking about the program you installed that made those context menus appear., not the program i sent you.
     
  10. D-11

    D-11 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Oh, my bad. It's in Firefox.
     
  11. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Obviously it's an add-on,

    Do you know which on e it is and can you modify it's options?
     
  12. D-11

    D-11 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Eh... all those options have been there since I installed Firefox except for "Adblock Image..." And all the add-ons I have are the English Brittish and Swedish dictionary, SpeedDail, AdBlock Plus and FlashBlock. That's it.
     
  13. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    When I right-click on a picture in Firefox, I don;t get those options
     
  14. D-11

    D-11 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Then I'm stumped. I dunno what version I have but it's pretty new.

    What dose yours look like then?
     
  15. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Go to Help > About.

    You should be running 3.5,.5

    Sorry, I can't capture the right-click menu

    Click on Tools Addons in Firefox
     
  16. D-11

    D-11 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Yup. 3.5.5

    I just press the Print Screen button and save it in .jpg format with paint and upload it with Imageshack.us

    No other add-ons that those I've already mentioned.
     
  17. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Firefox is failing to open. hang on
     
  18. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
  19. D-11

    D-11 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Doesn't work.
     
  20. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    What doesn't work?
     

Share This Page

Loading...