Windows 7 Fix punkbuster kick?

Discussion in 'Windows Games' started by crysisevolved, Jan 12, 2009.

  1. Kylethedarkn

    Kylethedarkn Senior Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    501
    Likes Received:
    18
    Don't ya just hate anti hacker programs...
     
  2. doorules

    doorules New Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    nope, just idiot hackers
     
  3. Kylethedarkn

    Kylethedarkn Senior Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    501
    Likes Received:
    18
    Hackers are the essential part of any game. How do you think you get cheap supplies in an MMO, or how good does it feel to headshot the guy with the aimbot. Plus have you ever hacked? It's ridiculously fun.
     
  4. doorules

    doorules New Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    hackers are an unfortunate part of online games, hardly essential, just ban them as you find them,lol
     
  5. haxcid

    haxcid Senior Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    99
    Likes Received:
    2
    What he says is true. This is a PB issue not a win7 issue. PB has had this problem since xp. I used to have to do the same thing in Enemy Territory Wolfenstien. Manually updating PB will fix 99% of PB issues.
     
  6. The MAZZTer

    The MAZZTer New Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    PB works for me on 7 (Quake Live uses it).
     
  7. Pepper Wadlow Esq

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    68
    Likes Received:
    2
    hahaahhaaha

    Updating PB will NOT solve this problem so don't waste your time. LMFAO There is NOT a fix as of yet. I WILL TELL YOU THAT THERE IS NO FIX AGAIN SO THAT IT SINK IN.
     
  8. bboy500

    bboy500 New Member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    204
    Likes Received:
    3
    dude can you please invite me? ._. im dieying to get in
     
    #28 bboy500, Jan 22, 2009
    Last edited: Jan 29, 2009
  9. Niner1000RR

    Niner1000RR New Member

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    I remember reading somewhere that there used to be this same issue with WinXP. Then there was an update that solved the problem.

    Anyone know about this? If so has anyone tried to install this update?

    I have searched the Microsoft database but no luck. Don't remember where I saw it...
     
  10. efcste123

    efcste123 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    windows 7 nightmare punkbuster *?$!+..

    has anyone sorted this pb thing yet tryed every thing people have said on every site even brians stuff notn but one excuse after the other driver this api that WTF,,surely this has been fixed or the peeps been tryen that hard they finally got it to work an are still in game content after all the stress ...COME BACK we need HELP WHY NO POST`S YET !!!!!!!!!! SO PISSED OF I EVER TRYED THIS SHIT EVERY CPL YRS MICROSOFT DO THIS TO US ALL WITH THERE BETA ...why do we even bother the stress ye get is so bad i feel like smashin me pc to bits windows 7 feel like throwin it through 7 windows at this moment,an as usaul it wont roll bak to vista 64,unless theres a fix am on the 360 till they sort it coz couldnt waist any more my life watchin them install bars for bf2 an aix my god nooooooooooooooooooooooooooo
     
  11. Navi

    Navi New Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    okay but tell us how you really feel
     
  12. efcste123

    efcste123 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0

    haha chonged in on the green dont no wot came over me ...hahaha o well had to ask someone me bird looks at me like am a tit when i go on about the pc...haha i wonder ..on an on an on...piece of shit :mad:
     
  13. Niner1000RR

    Niner1000RR New Member

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    WHAT!?!?! lol
     
  14. Navi

    Navi New Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Well, I can say this much, for Windows 7 32-bit works just fine with punkbuster. I installed Windows 7 64-bit previously, it's a no go. Kicked for API and for Unknown Drivers on 64 bit, SOOOO if you wanna play your games and stuff you're going to have to settle for 32-bit Windows 7 until official retail is released.
     
  15. bete

    bete New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0

    Doesnt work here.No matter is it 32-bit or 64-bit punkbuster kick for Api blaablaa.But one thing is better 32-bit 7 runs much better opengl game than 64-bit 7,with Ati Radeon 4850.
     
    #35 bete, Jan 29, 2009
    Last edited: Jan 29, 2009
  16. RubberBoots

    RubberBoots New Member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    are u sure you are in the right forums? hacking may be cool but hacking to cheat means you are a useless form of intellegence sent to annoy people.
     
    #36 RubberBoots, Feb 8, 2009
    Last edited: Feb 8, 2009
  17. Kylethedarkn

    Kylethedarkn Senior Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    501
    Likes Received:
    18
    Okay hacking is just for fun. To do cool things in a game and stuff like that. If you hacking to get to the top of a leader board or something than that's stupid, but if you hack to fly around and exploded things by touching em that's fun and ok.

    Also you spelled intelligence wrong.
     
  18. Bunzel

    Bunzel New Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I don't get it to work, it seems that my PnkbstrB is automaticly reseting itself after starting up a game (cod2 that is) anyone know a way around this?
     
  19. jmanjeff

    jmanjeff New Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    PB will not support win 7 Beta
     
  20. JohnCiber

    JohnCiber New Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Any solution?
    With COD4 I haven't problems, but with Battlefield 2 and Enemy Territory... Windows Api Function error or something like this :frown:
     

Share This Page

Loading...