random bsod, need help with the minidump

#1
so i just got a bsod and i found the minidump file but i cannon read it, so i hope one of you lads can do so for me and tell me what went wrong
 


Attachments

kemical

Windows Forum Admin
Staff member
Premium Supporter
Microsoft MVP
#2
Code:
*******************************************************************************
*                                                                             *
*                        Bugcheck Analysis                                    *
*                                                                             *
*******************************************************************************

Use !analyze -v to get detailed debugging information.

BugCheck A, {fffff8800b3d26c0, 2, 0, fffff8000347ec40}

*** WARNING: Unable to verify timestamp for L1C62x64.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for L1C62x64.sys
Probably caused by : L1C62x64.sys ( L1C62x64+70cc )

Followup: MachineOwner
Hi,
it looks like your Atheros Lan driver is either corrupt or something is causing it to crash. There is a later version on the Gigabyte support page here:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#dl

I also noticed this:
xusb21.sys Thu Aug 13 23:10:17 2009: XBox USB wireless controller BSOD issues in Win7 with 2009 driver please update:
http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=Gaming&type=Gaming&sku=JR9-00001

If the bsods continue after making the above changes try removing AVG as thats also known to cause issues on occasion. Install MSE in it's place as thats ultra stable:
http://windows.microsoft.com/en-GB/windows/security-essentials-download

Post any new dump files
 


#3
Code:
*******************************************************************************
*                                                                             *
*                        Bugcheck Analysis                                    *
*                                                                             *
*******************************************************************************

Use !analyze -v to get detailed debugging information.

BugCheck A, {fffff8800b3d26c0, 2, 0, fffff8000347ec40}

*** WARNING: Unable to verify timestamp for L1C62x64.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for L1C62x64.sys
Probably caused by : L1C62x64.sys ( L1C62x64+70cc )

Followup: MachineOwner
Hi,
it looks like your Atheros Lan driver is either corrupt or something is causing it to crash. There is a later version on the Gigabyte support page here:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#dl

I also noticed this:
xusb21.sys Thu Aug 13 23:10:17 2009: XBox USB wireless controller BSOD issues in Win7 with 2009 driver please update:
http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=Gaming&type=Gaming&sku=JR9-00001

If the bsods continue after making the above changes try removing AVG as thats also known to cause issues on occasion. Install MSE in it's place as thats ultra stable:
http://windows.microsoft.com/en-GB/windows/security-essentials-download

Post any new dump files
i got the latest one , but my mobo is rev 1.1 ive removed the controller as i rarely use it didnt have a driver for it all
 


#4
happend again
 


Attachments

kemical

Windows Forum Admin
Staff member
Premium Supporter
Microsoft MVP
#5
Can you post the dump file please. Also did you try removing AVG?
 


#6
no doing so now, heres the dump
 


Attachments

kemical

Windows Forum Admin
Staff member
Premium Supporter
Microsoft MVP
#7
Code:
*******************************************************************************
*                                                                             *
*                        Bugcheck Analysis                                    *
*                                                                             *
*******************************************************************************

Use !analyze -v to get detailed debugging information.

BugCheck D1, {0, 2, 0, fffff88004855c9b}

*** WARNING: Unable to verify timestamp for L1C62x64.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for L1C62x64.sys
Probably caused by : L1C62x64.sys ( L1C62x64+6c9b )

Followup: MachineOwner
---------
Hi,
another driver related dump file blaming Atheros driver. I would definitely try removing AVG if you haven't already.

I also notice you use the Chrome browser. Please ensure this is the latest version (which also updates the flash player version) by opening the settings tab and clicking 'About Google Chrome'.

Run the Intel driver update utility:
http://www.intel.com/p/en_US/support/detect

GPU-Z.sys Wed Oct 06 17:14:37 2010: Latest version of GPU-Z can be found here:
http://www.techpowerup.com/gpuz/

It may also help if you tried uninstalling the atheros driver and then reinstalling the lan driver again:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#dl

Check for any corruption by running the system file checker. Right click on command prompt, choose properties then run as admin. Type:
sfc /scannow
Press enter and await results.

Post any new dump files.
 


#8
i removed the lan driver and reinstalled it.
i removed avg and switched to microsofts own.
now we'll wait
 


#9
18hours of memtest no memory error
 


kemical

Windows Forum Admin
Staff member
Premium Supporter
Microsoft MVP
#10
Did you get another BSOD?
 


#11
only the two i had the other day
 


This website is not affiliated, owned, or endorsed by Microsoft Corporation. It is a member of the Microsoft Partner Program.