Can't get my lapton on the internet

Discussion in 'Windows 7 Networking' started by Rolla, May 8, 2014.

  1. Rolla

    Rolla Member

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    I just installed windows on my laptop, but for some reason it can't connect wireless, or with lan cable. i did a W7F diagnostic, i really hope someone here can help me.

    I found that i am missing these drivers http://i.imgur.com/e5yHArx.png
     

    Attached Files:

    #1 Rolla, May 8, 2014
    Last edited: May 8, 2014
  2. bassfisher6522

    bassfisher6522 Essential Member

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    4,884
    Likes Received:
    318
    Sounds like the install was corrupted in some way. How are you installing windows?
     
  3. Rolla

    Rolla Member

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    With a ISO on a USB.
     
  4. bassfisher6522

    bassfisher6522 Essential Member

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    4,884
    Likes Received:
    318
    Like I said, the install media might be corrupted. Where did you get your ISO?
     
  5. Rolla

    Rolla Member

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    I found that i am missing these drivers http://i.imgur.com/e5yHArx.png
    Got it from a friend, not sure where he got his from.
     
  6. bassfisher6522

    bassfisher6522 Essential Member

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    4,884
    Likes Received:
    318
  7. bassfisher6522

    bassfisher6522 Essential Member

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    4,884
    Likes Received:
    318
    This should get the windows generic drivers installed so you can get on the web and download all your necessary drivers.
     
  8. Rolla

    Rolla Member

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Thanks can i install this on top, of the first windows i installed?
     
  9. bassfisher6522

    bassfisher6522 Essential Member

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    4,884
    Likes Received:
    318
    No no....do a clean install.

     
  10. Rolla

    Rolla Member

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Thanks, i got my problem fixed another way.
     

Share This Page

Loading...