Weird internet browsing issue...

Discussion in 'Windows 7 Networking' started by unsivil_audio, May 13, 2009.

  1. unsivil_audio

    unsivil_audio New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Hey guys, I'm having a problem with my windows 7 installation on my work computer. I'm having a problem accessing isoHunt - the BitTorrent and P2P search engine, and only in windows 7 (I run a dual boot alongside xp, xp connects fine). I have tried Firefox, IE8, and Chrome, neither of which will connect.

    I can tracert it.

    I can ping it.

    I just can't browse it.

    I've tried everything I can think of, even tried using a proxy server. I uninstalled my antivirus and disabled the windows firewall. I'm just out of ideas at this point, I need a fresh look at this problem. Thanks in advance guys.

    Joel
     
  2. unsivil_audio

    unsivil_audio New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Bump, Nobody has anything, any ideas?
     
  3. unsivil_audio

    unsivil_audio New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Bump. Can't access it through a VM in windows 7 either.
     
  4. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180

    Ummm, anyway, stay away from torrent sites.


    If you need a ISO burner, download Imgburn
     
    #4 reghakr, May 21, 2009
    Last edited by a moderator: May 21, 2009
  5. unsivil_audio

    unsivil_audio New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    I :heart: torrent. I'm just trying to figure out this issue. I can browse isohunt.com and its sister site podtropolis.com no problem on all the rest of the computers in office (also running windows 7 RC1). I can browse it fine from my machine as well if I boot into XP. I also can tracert it no problem as stated in the original post.

    I'm just looking for ideas guys.
     
  6. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    No clue,

    Popped up fine in IE.

    I certainly wasn't going to do a search, I brought it up and exited out

    I'd speak with your supervisor and demand an answer.:D
     
  7. unsivil_audio

    unsivil_audio New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    I am my own supervisor. I also manage all the IT here at work. Again, I'm just looking for ideas as to why I can't get on it, I didn't have this problem before the RC (worked fine through the beta's).

     
  8. whoosh

    whoosh Cooler King
    Staff Member Premium Supporter

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    25,716
    Likes Received:
    380
    It worked for me no problems . Just have no idea why you cannot access the site . I am running RC here to .
     
  9. unsivil_audio

    unsivil_audio New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Update: I can access it by web proxy (at least the in-browser ones, haven't tested routing all traffic through a proxy server).
     
  10. dre@ms

    dre@ms New Member

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    308
    Likes Received:
    2
    What happens when you try to access the site? Any error messages or blank page?
     
    #10 dre@ms, Jun 8, 2009
    Last edited: Jun 8, 2009
  11. unsivil_audio

    unsivil_audio New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    It just sits at "Waiting for http://www.isohunt.com/" in the status bar for a long time.
     

Share This Page

Loading...