I am getting serious lag. Thinking of getting out of W7

#21
Audit logs no error that I can find.

Is there any intel drivers I have to install?
That depends.. Have you installed all your motherboard drivers or did you just let Windows 7 find the "right" drivers? ;)
 


#22
I just let W7 find the right driver.

I have been stable so far.

As for this 3 software which I had not install:

* FileZilla Server - I am trying to get Windows 7 FTP server to work! I need help.
* Macrium Free - forget about any image software for now
* Gizmo drive - I now use Virtual Clone Drive
 


#23
I just let W7 find the right driver.

I have been stable so far.

As for this 3 software which I had not install:

* FileZilla Server - I am trying to get Windows 7 FTP server to work! I need help.
* Macrium Free - forget about any image software for now
* Gizmo drive - I now use Virtual Clone Drive
I never trust Windows to find the "right" drivers.. ;) They always seem to either not work from the start or work for a while then stop working without warning or explination.. ;) I'd recommend downloading 3rd party drivers for things like your GPU, Motherboard, Sound Card, etc.. Just make sure that you uninstall the currently installed one's or they will conflict with each other and the end results will be bad.. ;)

If this isn't an option for you or it ends up not making a positive difference, please let us know and we'll try something else.. :)
 


This website is not affiliated, owned, or endorsed by Microsoft Corporation. It is a member of the Microsoft Partner Program.
Top