Win 7, Can't get internet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#21
i've tried uninstalling the updated drivers and disable the driver, rebooted and let windows re install driver!! it made no difference!!
do you have any conflicts in device manager ?
 


#22
Tried safe mode with networking, no joy :(
 


Trouble

Noob Whisperer
#23
I think, I'm going with ickymay, try swapping out the card, or if integrated, disable and add a different one.
 


#24
No conflicts, I have got 2 Unknown devices under other devices!! 1 on the pci bus with details value of :-
ACP/ABT2005
*ABT2005
and the other one :-
Port_#0002.Hub_#0002 details of
\Device\USBPDO-7
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I haven't a clue what these are??
I think i'm going to get myself a new NIC:(
About 6 weeks, Lost count of the amount of forums i've tried!!
Thank you so much to eveyone for there time and help.
Can anyone recomend a decent NIC for my mobo??
 


#25
windows 7 tested and approved Network devices << click me :cool:

the unknown devices (ACP/ABT2005 . etc) could well be the GURU microprocessor on an ABIT motherboard if that's what you have simply search for the motherboard guru drivers from ABIT :razz:
 


Last edited:

Trouble

Noob Whisperer
#26
ickymay's right, anything that's windows 7 logo'd. Make sure that you use the bios to disable the onboard/integrated NIC and good luck, let us know how things work out.
 


This website is not affiliated, owned, or endorsed by Microsoft Corporation. It is a member of the Microsoft Partner Program.