"This computer is not running genuine Windows"

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by Erbavore, Apr 26, 2009.

  1. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Thanks,

    Actually I fell over last night after drinking a bottle of Jack Daniels due to the fact that my solutions were not working:D

    Appreciate the invite, I've added you to my list.
     
    #61 reghakr, Apr 29, 2009
    Last edited by a moderator: Apr 29, 2009
  2. whoosh

    whoosh Cooler King
    Staff Member Premium Supporter

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    25,691
    Likes Received:
    379
    LOl :) I drink a bottle of vodka and so far symtoms ar enot so bad .
    Hey watch the liver ! Eek ! go to solve liver probs dot com .
    Massive typo issue please help !!!

    Hey ! Hope you were ok after the fall =sorry me into the last part of a bottle so maybe my normal reactions are a bit untoward . Yo! Ho ! Ho! N A bottle of rum = arr ! Jim Ladd ;)
     
    #62 whoosh, Apr 29, 2009
    Last edited: Apr 29, 2009
  3. Erbavore

    Erbavore New Member

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    3
    You guys noticed my post, right? I feel as though it drowned somewhere in between your casual conversation. :p
     
  4. Radenight

    Radenight New Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    4,525
    Likes Received:
    108
    To the OP..

    I've been following this thread but haven't intervened simply because reghakr and whoosh seemed to have things under control.. however, I feel I should at least suggest an alternative.. ;) Which is as reghakr suggested.. a clean install.. If all your trying to do is apply a key to your copy of win 7 than just reinstall (clean install) and put the key in during the installation than once the installation has finished go and activate Win 7 as you would normally do.. ;)

    When you installed build 7100 did you choose 'Windows 7 Ultimate' from the list of versions to install? I know if you don't choose ultimate then the keys won't work.... ;) So make sure you choose Ultimate when you reinstall and the key should work fine.. it did for me.. :) This may change when the RC is officially released if MS releases a new series of keys.. but I've heard/read that they aren't going to do that simply to make things easier and to hopefully put less strain on their servers.... Time will tell though..

    If your looking for a Beta key you can still get them here: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/beta-download.aspx

    I apologize if I missed the point of your original question all together..
     
  5. whoosh

    whoosh Cooler King
    Staff Member Premium Supporter

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    25,691
    Likes Received:
    379
    Hey please and sorry we noticed :)
    With you in mind please dont hit me = fragile :D
    Good to have radenight onboard :)
     
    #65 whoosh, Apr 29, 2009
    Last edited: Apr 29, 2009
  6. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Don't worry, we didn't forget you, but a little laughter helps reduce the stress.

    Do you mean the same message as before..."This copy of Windows is not genuine"
     
  7. Erbavore

    Erbavore New Member

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    3
    No, you've answered spot on. I don't recall being given any choices as to which version I wanted to install, but I suppose there's a mild chance I overlooked it. *shrugs*

    I'll wait to see what guru reghakr has to say, and if that doesn't work, I'll proceed with the reinstallation of the OS, I suppose.

    Thanks for the reply! ^_^

    EDIT: No, I mean a screen that told me I've made an unauthorized change, and I need to reinstall Windows, or restore it to an earlier point in time. It also turned my wallpaper black.
     
  8. whoosh

    whoosh Cooler King
    Staff Member Premium Supporter

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    25,691
    Likes Received:
    379
    Into the last part of a botle ! Keznews :0

    what is keznews ? lot of thing mainly how to get stuff for free = hint !

    Dang ! Hanging in ther with my last feeble efforts to help ! Piss*d and still working !
     
    #68 whoosh, Apr 29, 2009
    Last edited: Apr 29, 2009
  9. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    No, you're OK.

    The screnshot you provided said "Windows 7 Ultimate

    Have you tried to use Windows Update?
     
  10. whoosh

    whoosh Cooler King
    Staff Member Premium Supporter

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    25,691
    Likes Received:
    379
    It is annoying cos if I HAD FIVE MINUTES with the young persons OS she would hav e fully working system . Very frustrating !
     
  11. Erbavore

    Erbavore New Member

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    3
    I'm trying to do so right now, and it seems to be working. However, they're not official Windows-related updates. NVIDIA things and such.
     
  12. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    I'm fairly sure it's a young guy by the name of Eric:razz:

    Yea, I could remote into his computer and.....AH, I can't do that anymore since the FBI came knocking on my door:eek:
     
  13. Radenight

    Radenight New Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    4,525
    Likes Received:
    108
    If your getting updates (even if their not windows related) then that's a good sign.. ;)
     
  14. Erbavore

    Erbavore New Member

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    3
    Yeah, they successfully installed and everything. Because I'm mildly OCD, I'd really like to have a Windows-related update to test. But, still. :D

    Affirmative. :rolleyes:

    Actually, I probably would let you VNC with me, but I'm not always comfortable about doing that. Also, was the FBI thing a joke? XD
     
  15. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Thanks for returning Radenight, we need your expertise!!

    Yea, the FBI thing was a joke, although I worked in IT in the past with a guy who did a little too much probing on a government site and the FBI visited him.

    Luckily, he was a juvy at the time.

    OK, even with that error, did you try the new version of the Plus Patch?
     
    #75 reghakr, Apr 29, 2009
    Last edited by a moderator: Apr 29, 2009
  16. whoosh

    whoosh Cooler King
    Staff Member Premium Supporter

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    25,691
    Likes Received:
    379
    Hqy n who is Erik ? Sorry to drunk to worry have nice day Erik :D
    Me done for = Drunk as a skunk :D
    Never let it be said we were not aware = cos we is we know we are drunk = ennit ! You dont know cos we is wearing heavy camoflage ennit :)
     
  17. Erbavore

    Erbavore New Member

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    3
    I tried to install a new product key, and it said it succeeded, but didn't seem to do anything. What should I do next? I've tried the genuine activation dealie, and it still didn't work.
     
  18. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Look in the windows\system32 folder and see if slui.exe has been renamed to slui.exe.bak and that slui.exe does not exist.

    thats's how mine looks.
     
  19. whoosh

    whoosh Cooler King
    Staff Member Premium Supporter

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    25,691
    Likes Received:
    379
    Ok my heart goes out to you > Going to do every thing I can as I am sure my fellow members will.
    Got the bit between the teath now > this has gotta be sorted .
     
  20. Erbavore

    Erbavore New Member

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    3
    No, it's named slui.exe. Should it have the .bak extension, then?
     

Share This Page

Loading...